Nieuwe tentoonstelling

Door admin

sssBeste mensen,

Afgelopen vrijdag is er in Het Nieuwe Instituut te Rotterdam de tentoonstelling “De installatie Precious” geopend.

Curator mevrouw A. (Angelique) Westerhof toont hoe ooit de geuren van klassieke merken zoals Chanel, Guerlain, Hermes, Lubin, Patou en Schiaparelli een beeld werden door hun samenwerking met kunstenaars als Salvador Dali, Baccarat en Lalique.

Aan de hand van enkel private en publieke collecties laat “Precious” zien tot welke prachtige creaties het samengaan van couture en parfum in de loop van de twintigste eeuw heeft geleid.
“Precious” komt mede tot stand door “Société Musée Lalique Pays Bas en wij stellen u graag op de hoogte van deze fraaie tentoonstelling:

Onze stagair Leon Kleijn van de opleiding Communicatie en Multimedia Design heeft een film gemaakt met een uitsnede over de huidige tentoonstelling in het Lalique museum.
U kunt deze film bekijken op de zojuist vernieuwde website van het museum: klik hier