Lalique Museum in ‘MUZE’ van AVROTROS

Door Patrick

Het blad ‘MUZE’ van AVROTROS heeft een fraai artikel gepubliceerd over de tentoonstelling
‘Marc Chagall – Edelstenen uit de hemel’. Het blad benadrukt dat ditmaal niet de schilderijen maar de etsen, het keramiek en de glas – in – loodramen te zien zijn. De titel van het artikel is:
‘Uniek materiaal van een eigenwijze donder’.
In het blad staat tevens een pagina over de arrangementen in kerstsfeer die men kan boeken in het museum. Mensen worden feestelijk onthaalt onder het genot van een glaasje prosecco bij de concertvleugel waarna de lezing start over de kunstenaar Chagall. Men gebruikt aansluitend een luxe lunch in de stijlsalon met daarna een rondleiding onder begeleiding van conservator Benjamin Janssens.
Wellicht is het een idee om daarna de locaties van Museum ‘MORE’ te bezoeken. Zij hebben een locatie ‘museum Gorssel’ en een locatie ‘museum Ruurlo’.