fbpx

Openingstijden museum: Di t/m Zo: 11:30 - 17:00

Doesburg, Nederland

Gasthuisstraat 1, 6981 CP

Gemeentemuseum Den Haag

Gemeentemuseum Den Haag

Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique

Musee Lalique is een gemeentemuseum Den Haag over de inspirerende, geweldige man; René Lalique.

Over gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique

Niet altijd hebben kunstliefhebbers  gehoord van de inspirerende man René Lalique. Dat is helemaal niet erg en zeker geen probleem. Even in het kort een verhaaltje over René Lalique; René Lalique was een erg goede en oud bekende glaskunstenaar, edelsmid en juwelier. Bekend dat is iets wat hij zeker was. René Lalique leefde tussen 1860 en 1945. René Lalique heeft Frankrijk goed vertegenwoordigd. Lalique is internationaal doorgebroken, doordat zijn juwelen en glazen objecten erg gewild waren door mensen. Een deel van zijn kunsten zijn te bekijken in Musee Lalique en dat is erg interessant.

Wat erg mooi is en interessant om te zien is dat René Lalique erg veel met een loep heeft gewerkt. Dit omdat hij altijd erg veel details in zijn werken deed verwerken. De details maken de werken van René Lalique erg bijzonder en speciaal. De details in de kunst zijn goed te zien als je gebruik maakt van een loep. Bij Musee Lalique krijg je hiervoor de kans en die kans moet je ook dan met 2 armen aangrijpen.

Bij gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique heb je ook arrangementenGemeentemuseum Den Haag

Bij gemeentemuseum Den Haag kun je gebruik maken van bepaalde arrangementen, zoals Luxe lunch arrangement en prosecco arrangement.
De luxe lunch arrangement is alleen voor groepen. Als je met een groep hier gebruik van wilt maken dan dien je dit ver van te voren te vermelden bij gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique. Met de arrangementen krijg je een lezing van de conservator met daarbij een prosecco en daarna een lekkere lunch in de bloementuin. De lunch wordt vers bereidt en de producten zijn super lekker en nogmaals vers. Wat betreft de prijzen: De prijs van een prosecco arrangement: €17,50 per persoon. De prijs van een luxe lunch arrangement: €37,50 per persoon.

Details bekijken in het museum met een loep of op schermen

Ben je erg benieuwd naar de details van de werken van René Lalique, dan ben je bij gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique op het juiste adres. Hier kun je namelijk met een loep de werken bekijken van René Lalique.
Ook hangen er in het museum allemaal schermen en dat wil zeggen dat je op de schermen ook kan inzoomen om de details van de werken te bekijken van René Lalique.

Mijn eigen ervaring met gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique

Ik ben een ervaring rijker en dat komt doordat ik op zoek was naar een gemeentemuseum Den Haag. Vervolgens ben ik gaan zoeken en zoeken en op een gegeven moment kwam ik op internet terecht bij Musee Lalique. Dit is een gemeentemuseum Den Haag. Ik begon het bedrijf te benaderen en ik vroeg hen wat zij eigenlijk lieten zien. De vrouw die aan de telefoon was, was erg duidelijk en vriendelijk en zij vertelde mij: ‘wij laten eigenlijk alle werken van René Lalique zien’. Ik ben erg fan van deze man en daarom leek mij dit een ultieme kans om een poging te wagen om dit o zo mooie museum te bezoeken. Wat ik erg leuk vond is dat ik van te voren een lezing kreeg van de conservator.

Dit gaf mij al veel informatie en daardoor heb ik ook bij verschillende werken kunnen inbeelden hoe René Lalique de werken heeft gemaakt. Bijvoorbeeld met details. Hij verwerkte altijd details in zijn werken en dat geeft een mooi effect. Deze details kun je bekijken met een loep. Ook kun je inzoomen op schermen die in het museum hangen. Ik adviseer iedereen om ook eens een kijkje te wagen in het gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique. De werknemers zijn super vriendelijk, zijn gastvrij en zij geven de beste service aan. Dit zorgde ervoor dat ik me thuis voelde en met een prettige manier de deur verliet. Nogmaals ik raad iedereen aan om gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique te bezoeken!

Openingstijden en contact

Elke maandag is museum Gorssel Musee Lalique gesloten. Verder is het dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 geopend.

Bel het bedrijf op +31 (0)313 471410

E-mail het bedrijf op info@musee-lalique.nl

Top