fbpx

Openingstijden museum: Di t/m Zo: 11:30 - 17:00

Doesburg, Nederland

Gasthuisstraat 1, 6981 CP

museum gorssel

museum gorssel

Bij museum Gorssel Musee Lalique ben je op het juiste adres voor een leuke dag

Op zoek naar een museum? Bij museum Gorssel Musee Lalique ben je dan op het juiste adres. Niet altijd hebben kunstliefhebbers  gehoord van de inspirerende man René Lalique. Dat is geen probleem. Even in het kort; René Lalique is een erg goede en oud bekende glaskunstenaar, edelsmid en juwelier. Hij leefde tussen 1860 en 1945. Hij heeft Frankrijk goed vertegenwoordigd. Lalique is internationaal doorgebroken doordat zijn juwelen en glazen objecten erg gewild waren door mensen. Daarom is het erg interessant om museum Gorssel Musee Lalique te bekijken.

De arrangementen bij Museum Gorssel Musee Laliquemuseum Gorssel

Bij een museum horen ook arrangementen. Je krijgt bij museum Gorssel Musee Lalique de mogelijkheid om een luxe lunch arrangement erbij te doen of een prosecco arrangement. De luxe lunch arrangement is alleen voor groepen. Je krijgt een lezing van de conservator met daarbij een prosecco en later krijg je een lekkere lunch in de bloementuin. De producten die gebruikt worden, worden door de werknemers van museum Gorssel Musee Lalique vers bereidt en daarom is het ook zo lekker om een arrangement te nemen. De prijs van een prosecco arrangement: €17,50 per persoon. De prijs van een luxe lunch arrangement: €37,50 per persoon. Veel mensen maken gebruik van de lunch in de bloementuin en stijlsalon. De lunch wordt dan gebruikt in een fraaie en gastvrije sfeer. In de winter is de haard aan en dat is een zeer gezellige plek in het museum. René Lalique was een groot liefhebber van de zogenaamde “kleine natuur” zoals de vlinder, libelle en de kikker.

Het bekijken van de details van de werken van René Lalique

Lalique werkte met een loep om zo details aan te brengen die niet goed zichtbaar zijn met het blote oog. De details kun je bekijken in het museum door middel van een loep. Ook kun je op schermen inzoomen die in het museum staan om de werken van René Lalique te bekijken. Daarnaast staan op deze schermen de informatie over de objecten.
In de buurt van museum Gorssel Musee Lalique kun je ook een stadswandeling maken, in de mooie natuur, zo kun je er een super leuk dagje van maken. Bekijk de site van museum Gorssel Musee Lalique voor meer informatie. De werknemers van het bedrijf Musee Lalique hebben jarenlange ervaring met mensen die erg veel van kunst houden. Ook weten zij alle werken van René Lalique uit hun hoofd en dat is de reden dat zij ook veel weten te vertellen over al zijn werken. Voor de beste informatie en het beste advies ben je bij museum Gorssel Musee Lalique op het juiste adres.

Mijn eigen ervaring met museum Gorssel Musee Lalique

Ik en mijn dochter wilde een keer naar een museum over kunst. We kwamen bij een museum uit die museum Gorssel Musee Lalique heette. In het museum zag ik allemaal werken van de inspirerende man René Lalique. Hij heeft mij erg geholpen met het hebben van inspiratie en daar ben ik deze man echt dankbaar voor. Al zijn werken zijn zo perfect gemaakt dat ik gewoon denk van: ‘hoe krijg die man het voor elkaar’
Ik heb de dag leuker gemaakt door middel van een arrangement, namelijk de prosecco arrangement. Voor €17,50 hebben we een lekkere prosecco gehad met allerlei andere toegevoegde dingen. Ik adviseer andere mensen het museum Gorssel Musee Lalique ook te benaderen, want dit geeft je een andere indruk van kunst en over de man René Lalique.

Kortom voor een leuke dag ben je bij Musee Lalique op het juiste adres.

Openingstijden

Elke maandag is museum Gorssel Musee Lalique gesloten. Verder is het dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 geopend. Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Lalique museum? Dan kun je op https://www.musee-lalique.nl/interessant-museum-doetinchem-achterhoek/ jezelf inschrijven voor een nieuwsbrief.

Contact

Bel het bedrijf op +31 (0)313 471410

E-mail het bedrijf op info@musee-lalique.nl

Advies, informatie en service

De werknemers geven perfecte informatie en geven perfect advies aan jou. Dat is de reden dat je ook altijd bij het bedrijf op het juiste adres bent. Niet alleen voor het bezoeken, maar ook voor andere dingen. De beste service vind je bij Musee Lalique.

Top