Prosecco arrangement met luxe lunch

Arrangement met lezing over de tentoonstelling: “Jan Toorop & Het Animisme”. (in groepsverband)

Prosecco arrangement met luxe lunch

LALIQUE Prosecco arrangement met luxe lunch

WILT U MET EEN GROEP EEN ARRANGEMENT IN HET MUSEUM BOEKEN?

U wordt in groepsverband ontvangen in de concertzaal van het museum onder het genot van een prosecco waarbij u een pianorecital wordt aangeboden. De conservator geeft een lezing over de tentoonstelling, het leven en werk van René Lalique waarna de vaste collectie en de tijdelijke tentoonstelling over Marc Chagall in ogenschouw wordt genomen.

Welkomstdrankje

Huisgemaakte luxe lunch

Bezichtiging collectie

Duur 2 uur 30 minuten

Aanvang 11:30 uur. Gelieve 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn aan de Gasthuisstraat 8 te Doesburg.

De kosten van dit arrangement bedragen €37,50 p.p

U kunt dit arrangement eventueel combineren met een stadswandeling.

Het museum biedt ook arrangementen aan zonder lunch of arrangementen waarbij u als individu of als kleine groep wordt ontvangen.

Klik hier voor het arrangement zonder lunch

De arrangementen vinden doorgang bij een minimum van 10 deelnemers.
Uiteraard kunt u met uw eigen groep in overleg met het museum een datum aanvragen.

RESERVEREN:

Mail naar info@musee-lalique.nl of naar het contactformulier op de website om u aan te melden.
Het museum neemt dan contact met u op. Voor meer informatie: 0313-471410.