Arrangement in de paas- en kerstperiode (individueel of in groepsverband)

WILT U INDIVIDUEEL OF MET EEN GROEP EEN KERSTARRANGEMENT IN HET MUSEUM BOEKEN IN DE PERIODE BEGIN DECEMBER TOT EN MET HALF JANUARI?

Tijdens de maanden december en januari kunt u zich inschrijven voor een kerstarrangement in het Lalique Museum.

Inhoud van het arrangement:
Ontvangst met een prosecco bij de concertvleugel, lezing over René Lalique en de tentoonstelling
“Jan Toorop & Het Animisme”. Daarna volgt er een luxe lunch en een rondleiding langs de collectie.

Tip: Bezoek na afloop van het arrangement in het nabijgelegen Ruurlo de nieuwe uitbreiding van museum “MORE” waar u op het kasteel de collectie van Carel Willink kunt bezichtigen.

De data zijn:
2017 December: 6,7,8,13,14,15,28,29
2018 Januari: 10,11,12

Aanvang: 11.30 uur. Gelieve 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
De kosten van het arrangement bedragen €37,50.
Reserveren: receptie@musee-lalique.nl

Aanvang 11:30 uur. Gelieve 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

De kosten van dit arrangement bedragen €37,50 p.p

De arrangementen vinden doorgang bij een minimum van 10 deelnemers.
Uiteraard kunt u met uw eigen groep in overleg met het museum een alternatieve datum aanvragen.

RESERVEREN:
Mail naar receptie@musee-lalique.nl of naar het contactformulier op de website om u aan te melden op een van de opgegeven data.
Het museum neemt dan contact met u op.
Voor meer informatie: 0313-471410.